PRODUCTEN

AQUATONALE,

AN OCEAN OF BEAUTY

 

Aquatonale is een natuurlijk product dat afkomstig is uit de Franse provincie Bretagne, zij staat bekend om al haar Spa's en Thermen.

De producten van Aquatonale bevatten geen parabenen en zijn gebaseerd op Marine Biotechnologie. Dit houdt in dat de ingrediënten afkomstig zijn uit de zee en de organisme die daar leven deze ingrediënten produceren, zoals bijvoorbeeld Chitosan en algen extracten.

SAMENWERKENDE PEDICURES,

na de pedicure het beste dat uw voeten kan overkomen!

 

Samenwerkende Pedicures is een product dat specifiek gericht is op de verzorging van de voet. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen,

zoals mycosenagels (kalknagel/schimmelnagel), voetschimmel,

kloven en eelt.

GOLDEN ROSE,

het exclusieve merk voor de moderne

vrouw van vandaag.

 

De producten van Golden Rose zijn van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook zijn ze long lasting, dierproefvrij en samengesteld uit ingrediënten met een hoog pigment gehalte dat voor kleurvastheid zorgt.

 

Een deel van het assortiment bevat het hyper moderne ingrediënt terracotta, dat zorgt voor een parelachtige, heldere en natuurlijke uitstraling van het gezicht. Dit is gemakkelijk aan te brengen dankzij de zachte samenstelling.

 

Naast haar kwaliteit biedt Golden Rose Cosmetics een grote collectie aan met ruime kleurkeuze voor elk seizoen.

 

Schoonheidssalon Masquerade

Bredalaan 161

5652 JD Eindhoven

Tel: 06-27 55 84 30

info@schoonheidssalonmasquerade.nl

www.schoonheidssalonmasquerade.nl

ABN AMRO 455639701

KvK nr. 51184532